Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η βασιλόπιτα για το 2011 από το Σύλλογο Ελληνογαλλικής Φιλίας "Σέρρες-Φος"


Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής φιλίας SERRES-FOSSES, πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας του, σε γνωστό Ξενοδοχείο των Σερρών, στις 11.00 η ώρα. Κοντά στο Σύλλογο εκτός από τα πολλά μέλη, βρέθηκαν η βουλευτίνα του Νομού Σερρών κ.Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και η Αντιδήμαρχος παιδείας και μέλος του συλλόγου κ.Μπιτζίδου-Σαρακενίδου Σοφία.
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Μασλαρινός εκτός από τις ευχαριστίες προς τα μέλη για την ενεργό συμμετοχή τους και τις ευχές προς όλους για το νέο έτος, ανακοίνωσε την "Εβδομάδα αφιερωμένη στο Γαλλικό Κινηματογράφο", που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 2011.
Ο κ. Μασλαρινός ανακοίνωσε και την αποχώρηση του από την προεδρεία του συλλόγου, μετά από 4 χρόνια ευδόκιμης θητείας, ανοίγοντας το δρόμο σε νέους ανθρώπους μέλη του συλλόγου, τονίζοντας παράλληλα ότι θα είναι πάντα δίπλα στο συλλόγο με ενργό συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι τυχερές της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Κ. Καραμανώλη-Κελλίδου και Στέλλα Τιακούδα-Τζήκα.  


Οι φωτογραφίες είναι από την Χριστίνα Παπαφράγκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου