Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Μεγάλο το κοινό στην ομιλία του Ν. Λυγερού, "Η φιλοσοφική σκέψη του ALBERT CAMUS"

Για πρώτη φορά από τις Σέρρες πολιτιστική εκδήλωση μεταδόθηκε απ΄ευθείας ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ μέσα από το διαδίκτυο χάρη στη www.serrestv.gr




Ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας Νομού Σερρών" Σέρρες-Φος" "πέτυχε διάνα" στην επιλογή του ομιλητή στην εκδήλωση που διοργάνωσε σε συνεργασία με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Σερρών για τα 50 χρόνια από τον θάνατο του ALBERT CAMUS, με θέμα "Η φιλοσοφική σκέψη του ALBERT CAMUS", το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010, στις 7:00 το απόγευμα στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών. Ο ομιλητής κ. Νίκος Λυγερός ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος που θα μπορούσε να επιλεγεί για να μιλήσει για τον, μάλλον, παρεξηγημένο αλλά βραβευμένο με Νόμπελ λογοτεχνίας Almbert Camus. O Νίκος Λυγερός με την ευχέρεια λόγου και το πλούσιο λεξιλόγιο που τον διακρίνει, μίλησε από στήθους, όπως κάνει πάντα, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών που πλημμύρισαν την αίθουσα "Γεώργιος Χρηστίδης" του Επιμελητηριακού Μεγάρου.

Αποσπάσματα από έργα του ΚΑΜΥ διάβασαν οι ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ΜΙΛΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην δήμαρχος Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης, ο νομαρχιακός σύμβουλος Γεώργιος Καρδάκος και εκπρόσωπος του βουλευτή της ΝΔ Θεόφιλου Λεονταρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου