Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Kοπή βασιλόπιτας 2018 του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας “Σέρρες-Fosses”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας “Σέρρες-Fosses” ,
το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18.30 στο café-bar του ξενοδοχείου Elpida Resort.
H κοπή της βασιλόπιτας διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να βρεθούν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και να ανταλλάξουν ευχές για μια δημιουργική και χαρούμενη νέα χρονιά.
Η Πρόεδρος κα Ρούλα Θεοδωρίδου, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δράσεις της χρονιάς που πέρασε και τις δράσεις που με τόσο εκπαιδευτικό μεράκι και ζήλο ετοιμάζονται για τη συνέχεια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Συλλόγου κα Αφροδίτη Σταμπουλή, η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Β/θμιας εκπαίδευσης, εκπρόσωπος του Κέντρου Συμβουλευτικού Προσανατολισμού της Β/θμιας Εκπ/σης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν.Σερρών και η Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παράρτημα Σερρών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά όλους καθώς και τους ξεχωριστούς συναδέλφους εκπαιδευτικούς μέλη και φίλους του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Bonne et Heureuse Année 2018 !















 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου