Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Το αδιαχώρητο στη βραδιά γαλλικής και ιταλικής μουσικήςΤο αδιαχώρητο παρατηρήθηκε στη βραδιά γαλλικής και ιταλικής μουσικής που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας "Σέρρες-Φος", σε γνωστό καφέ-μπαρ της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων Σερρών.
Δύο γνωστοί καλλιτέχνες, ο Σάββας Γεωργιάδης, που μεγάλωσε στο Βέλγιο και ο Ιταλός Fausto Bossini χάρησαν στο πολυπληθές κοινό γνωστές γαλλικές και ιταλικές μελωδίες, ξυπνώντας αναμνήσεις στους παλιότερους και ταξιδεύοντας τους νεότερους μέσα από τις μουσικές νότες.
Πολλοί γνωστοί Σερραίοι τίμησαν την εκδήλωση του συλλόγου, ο οποίος εκπλήσει ευχάριστα τους Σερραίους με τις πετυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώνει και που τον έχουν καθιερώσει σε έναν από τους πιο δραστήριους και αξιόλογους συλλόγους του νομού Σερρών.
Το επόμενο στοίχημα των φίλων και μελών, όπως ανακοινώθηκε εκείνο το βράδυ, είναι στις 18 Ιουνίου 2010, το αντάμωμα όλων εκείνων που συμμετείχαν σε ανταλλαγές ανθρώπινου δυναμικού ανάμεσα σε σχολεία, εκπαιδευτικούς και παράγοντες των αδελφοποιημένων πόλεων Σέρρες και Fosses.
Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε το μέλος του συλλόγου, γνωστή φωτογράφος του νομού Σερρών Χριστίνα Παπαφράγκου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου